Syng dig sund

Navn Start Sted Ugedag Underviser  
Lungekoret 17‑01‑2020 10:30 Sundhedshus Nørrebro Fre Rose Marie Majlund Kent
Se mere   Luk  
  • Navn: Lungekoret
  • :
  • Start: 17‑01‑2020 10:30
  • Sted: Sundhedshus Nørrebro
  • Ugedag: Fre
  • Underviser: Rose Marie Majlund Kent
Se mere   Luk  

Prøv et sangfællesskab - og styrk din vejrtrækning samtidig. 
Dette tilbud henvender sig til alle med lungerelaterede lidelser.

Sangtræning er god gymnastik for lungerne. Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL, astma eller andre åndedrætslidelser viser, at det giver øget velvære og styrker vejrtrækningen, og så bliver de fleste mennesker generelt bare i rigtig godt humør af at synge. Hvis du har lyst til at gøre noget godt for dit velbefindende, er Lungekoret en oplagt mulighed. Der er ingen forventninger til sangevner eller erfaring. Om du kun synger i badet eller har sunget altid, er uden betydning - alle er velkomne.

Vi holder de nødvendige pauser undervejs, og også hygge, grin og den sociale del af det at synge i kor bliver prioriteret.

Rose Marie Majlund Kent er uddannet i musikvidenskab. Hun har været ansat som musikkonsulent hos Sundhedsinnovation Sjælland under projektet ”træning til svage patienter”og har derfra erfaring med at samarbejde med forskellige faggrupper og lave nye projekter. Desuden har hun undervist i sang under forskningsprojektet sing-a-lung og i  arbejdet som korleder opnået stor erfaring med at tilrettelægge forløb for både børn og voksne i forskellige miljøer.

OBS : Ring på 70 22 21 09 inden tilmelding, hvis du har ret til rabat som pensionist/efterlønner/arbejdsledig/studerende med bopæl i Københavns kommune.
 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: a20637a
Status: Igangsat
Første møde: 17-01-2020 10:30
Mødegange: 15
Lektioner: 30
Undervisere: Rose Marie Majlund Kent
Priser:
Almen DKK 930,00